Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ROMANLAR, BAYRAMI AĞIRLADI

Kepezli Romanlar, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram’ı ağırladı. Bayram projelerini anlattı, şiirler okudu. Romanlar ise problemlerini paylaştı, misafirlerini müzikle uğurladı.

ROMANLAR, BAYRAMI AĞIRLADI
16 Mart 2019 - 12:40

Kepez Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, büyük ve coşkulu bir kitleyle Kepez Bayramiçliler Kahvesinde Roman Derneği yöneticileri ve roman vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayram, geçtiğimiz süre içerisinde Kepez’de, Atatürk mahallesinde, Fevzipaşa’da birçok hanenin kendisini tanıdığını ve dertlere ortak olduğunu belirtti. Bayram, “Romanlar şehirdeki kalede, Fatihin döktüğü topta izi olanlardır. Bu zengin kültür, aynı zamanda eşitlik ve hak adına alacaklıdır. Kepez’de arzumuz istihdama katkı sunmak, gelinen seviyeyi daha yukarı çıkarmaktır.

Kültürel manada Kepez, geleneksel ve ulusal Roman Şenliklerine ev sahipliği yapacaktır.” dedi. Konut, iş, sosyal bazı süreçler anlamında örnek bir kenti kurmak istediklerini belirten Bayram ve ekibine teşekkür eden Romanlar, misafirlerine lokum ikram edip, müzik dinletisi de yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum