Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RİSKLİ AMELİYAT BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Geçtiğimiz gün 87 yaşındaki hastanın, aort damarı ileri derecede genişleyince, patlama noktasına geldi. Devlet Hastanesi’nde, gerçekleşen başarılı ameliyat sonrasında, hasta sağlığına kavuştu. Yüksek derecedeki riskli ameliyattan, cerrahlar başarılı bir şekilde çıktılar.

RİSKLİ AMELİYAT BAŞARIYLA SONUÇLANDI
13 Ocak 2021 - 10:57
Geçtiğimiz günlerde, 87 yaşındaki hastanın aort damarı ileri derecede genişledi ve ameliyata alındı. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen riskli ameliyat sonucunda, korkulan olmadı. Hasta sağlığına kavuştu.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, sosyal medyada yapılan paylaşımda, “87 yaşındaki Hastamız Anevrizma Cerrahisi ile Sağlığına Kavuştu.
Aort damarı ileri derecede genişleyen patlamak üzere olan 87 yaşındaki hastaya yüksek derecede riskli ameliyat olan anevrizma cerrahisi Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanemizde başarılı bir şekilde uygulandı.
Karın ağrısı şikâyetiyle Kalp Damar Cerrahisi Polikliniğimize başvuran 87 yaşındaki hastamızın tetkiklerinde karın içerisinde bulunan aort damarının 7 Cm çapına ulaştığı ve patlamak üzere olduğu aort anevrizması saptandı.
Op.Dr. Buğra Destan,  Op.Dr. Engin Gürcü ve kalp cerrahisinde görevli Anestezi Uzmanı Dr. Mustafa Akın’dan oluşan kalp cerrahisi ekibiyle birlikte başarılı bir operasyon ile Aort anevrizması çıkarılıp yerine suni bir damar takılmış hastamız şifa ile taburcu edildi.
İleri derecede riskli ameliyat olan anevrizma cerrahisi, Mehmet Akif Ersoy Devlet hastanemiz kalp damar cerrahisi ekibince başarılı bir şekilde yapılmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum