Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ'LÜ ÖĞRENCİLER STAJYER ARAŞTIRMACI PROGRAMINA KABUL EDİLDİ

Lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla TÜBİTAK tarafından ilk kez proje tabanlı burs programı olan STAR programı hazırlandı.

ÇOMÜ'LÜ ÖĞRENCİLER STAJYER ARAŞTIRMACI PROGRAMINA KABUL EDİLDİ
13 Ocak 2021 - 10:58
TÜBİTAK merkez ve enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerde başarılı öğrencilerin ilgi duydukları bilim ve teknoloji alanlarında araştırma tecrübesi edinmeleri, akademik çalışmalarına ek olarak bilimsel araştırma projelerinde görev almaları ve araştırma becerilerini geliştirmelerinin hedeflendiği projeye 12.000’den fazla öğrenci başvuru yaptı.
Yapılan yerleştirmeler neticesinde 145 farklı üniversiteden, fen, mühendislik, sağlık ve sosyal ve beşeri bilimler alanlarında 134 farklı lisans programında öğrenim gören birinci sınıf öğrencileri de dahil olmak üzere 1.500 lisans öğrencisi STAR programına kabul edildi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de STAR programında bursiyer öğrenci olarak listede yer aldı. Programa kabul edilen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum