Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RAMAZAN ÖKSÜZ'Ü DÖVEREK ÖLDÜREN SANIKLARA CEZA!

RAMAZAN ÖKSÜZ'Ü DÖVEREK ÖLDÜREN SANIKLARA CEZA!
19 Ocak 2021 - 15:12
2019 yılında, Bozcaada’da bulunan, Bianca isimli mekanın önünde bir kavga çıkmış, kavga neticesinde ortalık kısa sürede savaş alanına dönmüştü. O kavga sonucunda, Bozcaadalı Ramazan Öksüz, kavgada aldığı darbeler sonucunda, hayatını kaybetmişti. Çanakkale’nin hatta Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği, Bozcaada davasında karar çıktı.
Geçtiğimiz gün, Çanakkale Adliyesi’nde, Bozcaada davasının, 4.duruşması görüldü. Öğle saatlerinde başlayan duruşmada karar çıktı.
2019 yılında, Bozcaada’da, Bianca adlı mekanda kavga çıkmış, kavga sonrasında mekanın önüne, sokakta devam etmişti.  Birçok kişinin karıştığı kavgada, aldığı darbeler sonucunda, Ramazan Öksüz hayatını kaybetmiş ve Bozcaada karışmıştı. O günden sonra aradan geçen sürede 4 duruşma yapıldı ve 4.duruşmada karar çıktı.
Mahkeme, “Kasten adam öldürme” değil, “Yaralama kastı ile öldürme” kararını verdi. Tutuklu bulunan Caner A. Ve Fatih A.K 9 yıl, mekanın işletmecisi olan Burak O.B ise 7 buçuk yıl ceza aldı. Yeni infaz yasasına göre, tutukluların, tutukluluk süreleri göz önüne alınarak, önümüzdeki günlerde cezaevinden çıkmaları bekleniyor.
Öte yandan, duruşmanın sonunda, mahkeme koridorlarının karıştığı, kavga çıktığı belirtildi. Ramazan Öksüz’ün ailesi ise karara tepki gösterdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum