Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LİMAK ENERJİ KIŞ SOĞUKLARINDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Limak Enerji, sokak hayvanlarının hayatına dokunmaya devam ediyor. Şirket, ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesi kapsamında pandemi tedbirleri ve kış ayları nedeniyle evlerde zaman geçirilen bu dönemde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını mamasız ve susuz bırakmadı.

LİMAK ENERJİ KIŞ SOĞUKLARINDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
19 Ocak 2021 - 14:15
Güney Marmara Bölgesi’nde, dört şehirde 100’üaşkın işlem merkezi ile müşterilerine hizmet veren Limak Enerji, sokak hayvanları için müşteri işlem merkezlerinin önünde su ve mama kapları bulunduruyor.
Hava sıcaklıklarının azaldığı ve yoğun kar yağışının tüm yurtta etkili olduğu bugünlerde soğuklar, insanlar kadar hayvanların sağlığı üzerinde de olumsuz etkilere neden oluyor.Pandemi tedbirleri ve soğuk hava nedeniyle evlerden çıkamadığımız bugünlerde sokak hayvanları soğuk havanın da etkisiyle yiyecek ve su bulmakta zorlanıyor. Limak Enerji, hizmet bölgesinde yer alan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’daki sevimli dostlarımızın bugünleri mamasız ve susuz geçirmemeleri için başlattığı ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesini bu yıl da sürdürüyor.

Proje kapsamında tüm işlem merkezlerinin önünde temiz mama ve su kapları bulunduran şirket kedi, köpek ve kuşların gıdasız kalmaması için çalışıyor.
Limak Enerji, tüm vatandaşlara kapılarının önüne sokakta yaşayan canlılar için bir kap su ve mama koyma çağrısında bulunuyor. Küçük, büyük herkesi sokakta yaşayan canlılara yardıma çağıran şirket, ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesi ile hayvanları korumanın öneminin altını çiziyor. Şirket,proje ile sokak hayvanlarına yönelik farkındalığın artırılması, yaşam koşullarının iyileştirilmesi, çocuklara ve yetişkin bireylere hayvan sevgisinin aşılanmasını hedefliyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum