Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PROF.DR. METE TUNÇOKU VE PROF.DR. KENAN KAYNAŞ'TAN ÇANAKKALE BAROSU'NA ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mete Tunçoku ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan’ı ziyaret ettiler.

PROF.DR. METE TUNÇOKU VE PROF.DR. KENAN KAYNAŞ'TAN ÇANAKKALE BAROSU'NA ZİYARET
14 Kasım 2019 - 15:39

Ziyarette, Prof. Dr. Mete Tunçoku tarafından yazılan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şubesi'nin destekleriyle basılan "ERTELENEN GELECEK, Politika, Bilim ve Hukuka Karşı" adlı kitap Başkan Av. Bülent Şarlan’a hediye edildi. Yeni kitabı hakkında bilgi veren Prof.Dr. Mete Tunçoku, üniversitenin kuruluş sürecinde Çanakkale Barosu’nun da sürece nasıl katkı sunduğunu, dönemin Baro Başkanı Av. Cengiz Tuğral’ın destekleri de bu kitapta yer aldığını ve kitabın gelirinin ÇYDD’ne kalarak, ihtiyacı olan öğrencilere burs olacağını belirtti.

Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan ÇOMÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mete Tunçoku tarafından yazılan kitabın harika bir eser olduğunu belirterek; “Bu kitap, yakın zamanda politikanın, Kurucu Rektöre ve dolayısıyla üniversiteye yaşattığı zorluklar ile bir bilim insanının şehir halkıyla birlikte yürüttüğü hukuk mücadelesini konu alıyor. Özellikle Çanakkalelilerin bu kitabı okumasını temenni ediyor, politikanın, bilime ve hukuka karşı olmadığı günler diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum