Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"PAZAR GÜNÜ BAHARI GETİRECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cevatpaşa Mahallesi Bademli Kahve’de idi. Gökhan’ı mahallesinde büyük bir kalabalık karşıladı.

27 Mart 2019 - 14:40

Gökhan’ın Bademli Kahve’de yaptığı konuşmadan başlıklar:

“Cevatpaşa sakiniyim. Her seçimde burada toplantı yaparız ve benim uğurlu kahvelerimden biridir. Pazar günü baharı getireceğiz. İnşallah sandıklar kapandığı zaman martın sonu bahar olacak. Onda hiçbir tereddüt yok. Bu sefer az oy istemiyoruz, çok oy istiyoruz. Açık ara kazanmak istiyoruz. Sadece Çanakkale için değil Türkiye için bizi kötüleyenlere bir ders verme zamanı gelmiştir.”

“SIKINTI İNSANLARIN BURNUNA GELDİ ARTIK”

“Sıkıntı insanların burnuna geldi artık. Hatta tepesini aşmak üzere. Çanakkale’de bana 3 dönemdir başkanlık görevini verdiniz. Teşekkür ediyorum destekleriniz için. Mutlaka önümüzdeki dönemde de bana oylarınızı vermeyi düşünüyorsunuz diye düşünüyorum. Çanakkale öyle gösteriyor. Ben niye bu konuda destekleniyorum? Çünkü ben emanetlerinizi iyi kullanıp sahip çıkıyorum, kimseye peşkeş çekmiyorum. Kul hakkı yemiyorum. İnsanlar onun için destek veriyor bana. Ben de onun için bereket, huzur ve kardeşlik kenti diyorum. Bu kentte hiç kimse mağdur olmadan aç açıkta kalmadan yaşamını sürdürecektir. Herkesin elinden tutacağız. Onlar için ciddi yatırımlar sağlayacağız.”

“HEM ÜRETİCİ HEM TÜKETİCİ İÇİN”

“Cevatpaşa’da Kordon’umuzu yapmıştık uzatmaya çalışacağız. Özgürlük Parkı’nda vakit geçiriyorsunuz. Cevatpaşa’da alt yapının çoğunu sağlamış bulunuyoruz. Şimdi artık kültürel çalışmalara ağırlık verme zamanı. Projelerimiz var. Çocuk Köyü, Engelli İşlikleri projelerimiz var. Kadınlarımızın ürettiklerini kooperatif yoluyla gelire çevirmelerini sağlayacağız. Kooperatifleşme ile ilgili çabalarımız olacak. Hem sağlıklı ürünler olacak hem tüketici için uygun ürünler ortaya çıkacak.”

“TV’LERİ AÇTIĞINIZDA HER AKŞAM KÖYLÜLERİN FERYADINI DUYACAKSINIZ”

“Bu hükümet maalesef üretimini bitirdi, sıfırladı. Tv’lerde her akşam köylünün feryadını duyacaksınız. Tabi yandaş kanallarda değil. İthal edilmedik hiçbir ürün kalmadı. Dolayısıyla üretim çok önemli. Bu konuyla ilgili mücadelede Çanakkale’de en başta yer alacağız.”

“GELENLER ÇANAKKALE’YE YERLEŞSEK Mİ DİYE DÜŞÜNÜYOR”

“Huzur çok önemli. İnsanlar belediyemizin mekanlarından çok ucuza faydalanabiliyorlar. Çay içiyorlar, plajı kullanıyorlar. Sanki kendi mülkleri gibi oralarda keyif yapıyorlar. Gelenler ‘Ne kadar güzel kent, buraya yerleşsek mi?’ diye düşünüyorlar. Çünkü bu kent; barışın, huzurun, kardeşliklerin kenti.”

“HAYATIN BAŞLANGICI ÇOCUKTUR”

“En önemli konu. Hayatın başlangıcı, çocuktur. Bu kentin çocukları en iyi şekilde yetişmelidir. Her mahalleye kreş sözümüz vardı. 2 tanesini açtık. Fiyatlarımız uygun. Yoksul ailelerin çocuklarını da ücretsiz olarak alacağız. Her çocuk kreş eğitimden geçecek. Çünkü bizim kreşlerimizin adı Ata’m Kreşi. Çocuklar bu kentin kuruluşunu, güzelliklerini, Atatürk’ü öğrenecekler. Çağdaş çocuklar yetişecek. Bu kentin çocukları kimin çocuğu olursa olsun Çanakkale çocukları, Şehitler Diyarı’nın çocukları olarak büyüyecek. Gençlerimiz için de spor tesisleri, bilim merkezi, spor alanları, kütüphane, sosyal tesisler yapılıyor.”

 “YENİLİKLERİ SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

“Akıllı Kent Projesi için, Taragona kenti ile bir protokol imzaladık. İnsanların hayatını kolaylaştıracak uygulamaların kent için ortaya atılması için çalışacağız. Bu kentte de yenilikleri yaratmaya hizmetinize sunmaya devam ediyoruz.”

“SAYIN AYHAN GİDER BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYOR?”

“Biz Kaz Dağları’nın eteklerinde yaşıyoruz. Siyanürlü altın işletmesine karşı direneceğiz. Artık daha üst seviyede mücadele etmemiz gerekiyor. Güzelim Kaz Dağları’nı talan ettiler. Az değil kazılar yerler, cehennem çukurları. Onun için mücadelemizi sonuna kadar yapacağız. Diğer aday arkadaşıma buradan soruyorum. Sayın Ayhan Gider bu konuda ne düşünüyor? Bu Kaz Dağları’nın tahrip edilmesine, sularımızın kirlenmesine, termiklerin çoğalmasına karşı bir sözün var mı? Seni seçersek ne olacağımızı bilelim. Belki iyi bir şey söyleyeceksin biz de oy vereceğiz ama bir duyalım. Hiçbir iktidar partili milletvekilinden bugüne kadar bu konuda destek görmedik. Tam tersine altıncıları savunduklarını gördük. Biz de mücadelemizi sonuna kadar götüreceğiz.”

“BİZİM BOY BOY FOTOĞRAFLARIMIZ YOK. BİZ ADİ MADİ DEĞİLİZ”

“Tarım konusunda bu ülkenin çok ciddi yatırımlar yapması gerekir ama tarım bakanı başka işlerle uğraşıyor. O ithalatı savunuyor. Tehdit ediyor. Sonra Suriye’den patates bile aldık. Sayın Pakdemirli’nin çok enteresan bir sözü var. Bakın bu çok acı. Çok ağırıma gittiği için özellikle söyleyeceğim. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanları çıkıp ‘zillet ittifakı’ diyor. Bu ittifak zillet ittifakı değildir bu ittifak kardeşlik ve barış ittifakıdır. Bu ülkenin esenliği için kurulmuş bir birlikteliktir. Oy verecek olanları da kışkırtıyor; ‘terörist, PKK, HDP’ diyor. Hatta FETÖ’nün olduğunu söylüyor. Ya FETÖ ile bizim hiç fotoğraflarımız olmadı. Ne vekillerimizin oldu ne de Genel Başkanımızın. Sizin boy boy fotoğraflarınız var. Çanakkale’de bile Türkçe Olimpiyatları’nda methiyeler düzdünüz. Bizim Şivan Perver’le fotoğrafımız yok. Habur’da mahkeme kurmadık. Oslo’da gizli görüşmedik. Dolmabahçe’de fotoğraf vermedik. Bundan hareketle Sayın Pakdemirli; bize oy verenlere; ‘Bu adilere sandıkta oy verecek misiniz?’ diyor. Sizlere bizlere ‘adi’ diyor. Kötü söz sahibine aittir. Biz adi madi değiliz. Namuslu, dürüst, vatansever, kamu hakkı yemeyen, israfsız kullanan, Mustafa Kemal’İn izinde giden cumhuriyet savunucularıyız.”

“ÇAMUR DİYENLER ÇAMUR HALİNE GELDİ. GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER”

“Jülide Hanım geçen gün Lapseki’de, ittifakın İyi Parti’li adayına hitaben kazanırsa ‘HDP’liler APO bayrağı ile mi çıkacak?‘ diyor. HDP’lilerin nasıl çıkacağını bilmem ama Lapsekililer ile Çanakkaleliler Türk bayrağı ile çıkar. Biz Türk bayrağının yanına Kürdistan bayrağı koymadık, asla ve asla. Bizim seçmenimiz gönül rahatlığıyla alnı açık başı dik bizlere oy verecektir. Başarıyı göreceksiniz. Artık bu millet aşağılanmaktan bıktı. Ötelenmeden, ayrıştırmadan, kardeş kavgasından bıktı. Mansur Yavaş, Soyer’i ve İmamoğlu’nu izliyorsunuz ne kadar beyefendi, kardeşlik ve barışı, iyiliği, insanlığı sunuyorlar. Bir de diğer tarafa bakın. ‘CHP çamur ve çöp’ diyenler kendileri çamur haline geldi. 31 Mart akşamı; yolcudur Abbas, bağlasan durmaz. ‘Geldikleri gibi giderler’.”

“BUNLAR DERSLERDE KOLAYLIĞA FETÖ’DEN ALIŞIK”

“Ezine MYO’da öğrencilere para dağıtmışlar. Derslerde de kolaylık vaat etmişler. Derste kolaylık ne olur? Kopya olur, fazladan not olur. Bunlar FETÖ’den alışık. Bunlar soruların kopyalarını verdiler. Bunlar FETÖ kökü. Mülakatlarda yandaşlarını aldılar. Bunların anlayışını unutmayınız. Allem edip kallem edip kusurlarını örtüyorlar. Sonra bize atıyorlar. Kardeşim, FETÖ de senin PKK da senin. Sen hortlattın bunları. Ey Türk milleti kendine gel. Bu sefer gelecek gibi duruyor. Titre ve kendine gel ey Tük milleti. Hani MHP’Lilerin sloganı var ya onu kullanayım ben. ‘Titre ve kendine gel’.”

“SENİN BEKA SORUNUN BAŞLADI”

“Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, ‘kriz mıriz yok’ diyor. İstanbul’da Binali bey, ‘krizi atlatırız’ diyor. Biri bir şey söylüyor, öbürü tam tersini söylüyor. Mesela Ankara’dan ses geliyor, ‘beka sorunu’ diye. Diğeri diyor ki; ‘bu yerel seçim beka meka yok’. Hangisi doğru bunun? Beka sorunu var. Çiftçinin, öğrencinin, dar gelirlinin beka sorunu var ama Türk milletinin beka sorunu yok. O burada karşıda bitti. Mustafa Kemal ile bitti o. Sen öteki beka sorununa bak. Bakamıyorsun, senin beka sorunun başladı.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum