Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ölçek; "Gazilerimiz bizlerin baştacıdır"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle ziyaretlerde bulundu.

Ölçek; "Gazilerimiz bizlerin baştacıdır"
19 Eylül 2018 - 17:33

Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri Muharip Gaz ile Derneği ve Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti. İlk olarak Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Ölçek burada dernek başkanı Necdet Erdinç ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ölçek ziyarette yaptığı konuşmada; " 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle gazilerimizi ziyaret etmek istedik. Gazilerimiz bizlerin her zaman baştacıdır. Onların yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günlerini en içten dileklerimle kutlarım" dedi. Muharip Gaziler Dernek Başkanı Necdet Erdinç ise ziyaretten dolayı Ölçek ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Şehit Ailelerine ziyaret

Ölçek Gaziler günü nedeniyle ikinci ziyaretini Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine yaptı. Ölçek burada duygu dolu anlar yaşarken derneğin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gülşen Uz ise ziyaretten son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek Ölçek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum