Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"OĞLUM ÖLSÜN İSTEMİYORUM!"

SMA hastası Ahmet Alp için zaman giderek daralıyor. Alp’in ilacını alabilmesi için sadece iki ayı kalırken anne Bahar Güven ise vicdanlara bir kez daha seslendi.

 "OĞLUM ÖLSÜN İSTEMİYORUM!"
18 Eylül 2021 - 11:12
Güven, herkesi destek kampanyasına katılmaya davet ederek “Oğlum her gün acı çekiyor, çok ağlıyor yavrum. Ben oğlumun teni hep sıcak kalsın istiyorum, söylemeye dilim varmıyor ama oğlum ölsün istemiyorum. Gelin, acısını dindirmeye yardım edin” dedi.
Doğduğundan beri SMA hastalığı ile mücadele eden Ahmet Alp’in desteğinize şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Zira ilacını devlet karşılamadığı için bağışlar sayesinde ayakta durmaya çalışan minik bebeğin, ilacını alabilmesi için sadece 2 ayı kaldı.
Anne Bahadır Güven ise bu noktada yetkililere seslenerek şöyle dedi: “Anneler evlatları için kötü konuşmaktan bile korkarlar, ben oğlumun günden güne kollarımda eriyişini izliyorum. Gerçekten eriyor oğlumun kasları. Siz Ahmet Alp’imi hep gülerken görüyorsunuz ama gücünden, umudundan o gülüşleri… Her gün çok acı çekiyor çok ağlıyor yavrum, gelin küçücük bir bebeğin acısını dindirmeye yardım edin. Oğlumun teni hep sıcak kalsın istiyorum, söylemeye dilim varmıyor ama ben oğlum ölsün istemiyorum… Güzel gözleri geleceğe umutla baksın, her çocuk gibi koşup oynasın, en büyük acısı parkta düşüp kanayan dizleri olsun diye; gözyaşlarım artık sadece Ahmet Alp’in mutluluğundan aksın, dünyalar güzeli ablası Yağmur kardeşiyle huzurla uyuyabilsin, babası bir babalar gününü daha Ahmet Alp’siz geçirmesin diye bugün desteğinize çok ihtiyacım var. Ahmet Alp’in annesi olarak ailem dağılmasın, çocuklarım hep böyle yanı başımda mutlu olsun diye sizden “yanındayım” demenizi istiyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum