Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"MUTLULUK VE GURUR DUYUYORUM"

İl Müftüleri Kararnamesi ile Nisan ayında Çanakkale’ye atanan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, görevine başladıktan sonra tanışma ziyaretlerine başladı.

15 Haziran 2020 - 11:59 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 12:11

Müftü Kabukçu, İl Özel İdaresi’ndeki toplantıda muhtarlara seslenerek Çanakkale’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve gururlu olduğunu kaydetti.

2016’dan beri Çanakkale’de görev yapan İl Müftüsü Arif Gökçe, geçtiğimiz Nisan ayında görevden alınmıştı. Gökçe’nin yerine kimin atanacağı Çanakkale cemaati tarafından merak konusu olmuştu. O ismin Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu olduğu kısa süre önce açıklandı. Kabukçu, önceki gün göreve başlarken Çanakkale’de görev yapmaktan duyduğu mutluluğu her platformda dile getirdi. İl Müftülüğü Daire personeli tarafından karşılanan Kabukçu, göreve geldiğinde daha önce görev yapan hocalara teşekkür etti. Zaman kaybetmeden de nezaket ziyaretlerine başladı.

Cuma Günü İl Özel İdaresi’ne gelerek Genel Sekreter Abdullah Köklü’yü ziyaret eden Müftü Kabukçu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Olağan Meclis Toplantısı’nda da hem merkez ilçenin muhtarlarıyla hem de il genel meclis üyelerine kısa bir konuşma ile kendini tanıttı.

Binlerce şehidimizin yattığı Şehitler diyarı Çanakkale’de görev almanın büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu kaydeden Kabukçu, “Afyonkarahisar’dan geldim. 5 yıldır oradaydım. Böyle tarihi bir şehirde görev yapmaktan son derece memnunum. İnşallah daha yakın görüşürüz, çalışırız. Sayın valime (Vali Yardımcısı Abdullah Köklü) de nezaketinden dolayı teşekkür ederim.”

 

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum