Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"MOTİF KART" GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İndirimli alışveriş imkânı sunan proje ürünü olan ve üyelerinin faydalanması için hizmete sunulan Motif Kart düzenlenen kahvaltıyla basın mensuplarına tanıtıldı.

02 Şubat 2019 - 13:08

Tüm Türkiye’de Memur-sen çatısı altındaki sendikalara üye olanların yararlanabileceği bu kart ile hem üyelerin indirimli alışveriş yapmasını hem de yereldeki firmalarla yapılan anlaşmalar sonucunda, esnafa katkı sağlaması amaçlanıyor. Henüz birkaç gündür hizmete başlayan Motif Kart hakkında Memur-Sen Çanakkale Şube Başkanı ve Sağlık-Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen açıklamalarda bulundu.

PTT Bank işbirliği ile üye işyerleri üzerinden yapılacak alışverişlerde kart sahibine indirim ve avantaj tanımlamak üzere geliştirilen yürütülen Motif Kart projesi, Çanakkale’de de belli kurumlarda hizmet vermeye başladı. Türkiye’nin tamamında kullanılabilecek olan kart hakkında bilgi veren Memur-Sen Çanakkale Şube Başkanı ve Sağlık-Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen, bu kart sayesinde esnafın yükünün hafifleyeceğini söyledi.

Kart hakkında bilgi veren Özen, “Motif Kart, Türkiye genelini kapsayan bir kart. PTT ile işbirliği içerisinde çıkarılan, sadece Memur-Sen üyelerinin kullanılabileceği ve faydalanabileceği bir kart. Tüm illerde üye ve işyeri anlaşmasıyla üyelerimize katkı sunmak adına işyerleri ile indirim anlaşmaları yaparak üyelerimize fayda sağlaması amacı ile yapılmış bir uygulama. Memur -sen çatısı altındaki tüm sendikaları kapsayan ve bu sendika üyelerinin sadece faydalanabileceği bir kart olan Motif Kart, tüm Türkiye’de geçerli olacak” şeklinde konuştu.  

Motif Kart’a sahip olmak isteyenlerin izleyecekleri yola değinen Özen, “Motif Kartın internet sitesinden başvurularını yapabilirler. Bireysel olarak kartlar adreslerine gelecek. Daha sonrasında PTT şubelerinde kartlarını aktif hale getirebilecekler. Daha sonra kullanmaya başlayabilecekler” dedi.

MOTİF KART NEDİR?

Motif Kart, kullanıcıların üye iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde hem indirim hakkı kazanabilecekleri hem de daha sonraki alışverişlerde kullanmak üzere para puan biriktirebilecekleri özellikte tasarlandı. Tamamen son kullanıcıya yönelik fayda ve hizmet üretmeyi amaçlayan Motif Kart, temel gıdadan, tekstile; akaryakıttan, temel hizmet ürünlerine varan çok geniş bir yelpazede Türkiye’nin tamamında avantajlı kılacak üye işyerleri ile hizmet verecektir. Aynı zamanda internet alışverişlerinde de Motif Kart sahipleri, kapsama dahil olan üye işyerlerinin internet satışlarından da aynı haklarda ve avantaj kapsamında yararlanacaklardır. Mobil uygulaması ile hem kampanyalar hem de tüm ayrıcalıklar konusunda Motif Kart sahipleri tüm imkânlardan faydalanacaktır. PTT Türkiye genelinde 4.600 şubesiyle bankaların olmadığı 1.800 yerleşim yerinde banka hizmetini taşımakta, bankamatik olmayan 200 yerde de hizmet vermekte. Şimdi de Motif Kart ile Türkiye’nin her yerinde online ve offline alışveriş işlemi yapma ayrıcalığını kullanıcılarına sunuyor. Üyelik ve kullanıcı hizmetleri konusundaki ihtiyaçlarınızı size en yakın PTT Şubesinden yapabilirsiniz. Motif Kart kullanıcılarının kart üyelikleri ve her türlü alışverişlerindeki kişisel bilgilerinin korunması PTT Bank güvencesi altındadır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum