Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MİNİKLER UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

ÇOMÜ Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Esra Taşdemir ve Sahra Kaya, Çanakkale’de eğitim gören ilkokul öğrencileri ile özel eğitim öğrencilerini bir araya getirmek, kaynaştırmak ve sosyal farkındalık kazandırmak amacıyla ‘Uçurtma Şenliği’ projesini gerçekleştirdi.

MİNİKLER UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
25 Mayıs 2022 - 12:48
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında; farklı eğitim kurumlarından gelen çocuklar Çanakkale teknik ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokullarının bahçesinde ağırlandı. Üniversiteye gelen minikleri ilk olarak palyaço karşıladı. Çocuklarla oyunlar oynayan palyaço, çocuklarla yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Miniklerin isteği üzerine kendilerinin yüzlerini boyayan üniversiteliler de yüzlerini boyattı. Çocukların da abla ve abilerinin yüzlerini boyadığı etkinlik; çocukların müzik ve palyaço ile oyunlar oynamasıyla devam etti.

Özel eğitimli öğrenciler ile ilkokul öğrencilerinin kaynaşmasını da hedefleyen sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulun önündeki çim alanda halat çekme, çuval yarışı, voleybol ve yakan top oynandı. Halat çekme yarışında eğlenen çocukların hepsinin kazanma duygusunu tatması amacıyla son yarışmalar üniversite öğrencileri ile minikler arasında yapıldı. Halat çekmede minik kardeşleriyle oynayan üniversiteliler minikleri sevindirmek için yenildi. Düşen öğrencilerin komik görüntüler oluşturduğu çuval yarışmasının ardından çocuklara kurabiye ve limonata ikramı yapıldı.

Çeşitli eğlence ve oyunların ardından üniversite öğrencilerinin de yardımıyla miniklerin uçurtmaları Çanakkale semalarına yükseltti. Hem projeye katılan çocukların hem de üniversitelilerin eğlendiği etkinlik mezuniyet hazırlığı yapan Halkla İlişkiler öğrencilerinin unutulmaz bir hatıra olarak hafızalara kazındı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum