Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MİLLETVEKİLİ İSKENDEROĞLU VE BAŞKAN ERDOĞAN PAZAR YERİNİ GEZDİ

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga programı kapsamında Biga Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'ni gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İskenderoğlu'na Başkan Erdoğan eşlik etti.

MİLLETVEKİLİ İSKENDEROĞLU VE BAŞKAN ERDOĞAN PAZAR YERİNİ GEZDİ
18 Ağustos 2022 - 11:51
Tüm gün süren Biga temaslarında bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile birlikte sahada yer aldı. Biga Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'ni gezen Milletvekili İskenderoğlu ve Başkan Erdoğan beraberindekilerle birlikte pazarcı esnafını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti. Program muhtarlar buluşmasıyla devam etti.

Programa ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Erdoğan, "Biga'mızda her bir gönülde yer edinebilmek için durmadan yorulmadan çalışıyoruz. AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, AK Parti İlçe Başkanımız Nihat Borazan, Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve eşim Feride Erdoğan ile beraber Biga Kapalı Pazaryeri'nde ekonomimizin en temel yapı taşı olan esnaf kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Talep ve önerilerini can kulağıyla dinledik, notlarımızı aldık. Gönüllerin Şehri Biga ya hizmet etmek için çıktığımız bu yolda mesai arkadaşı olarak birlikte çalıştığımız muhtarlarımızı dernek binalarında ziyaret ederek istişarelerde bulunup taleplerini dinledik. Güler yüzleri ve hoş muhabbetleri ile içimizi ısıtan muhtarlarımıza, hemşehrilerimize, esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. #GönüllerinŞehriBiga için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum