Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LİMAK ENERJİ'DEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET

Limak Elektrik Enerji A.Ş. Çanakkale Şube Müdürü Gökhan Vanlıoğlu, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ile bir araya gelerek bölgenin enerji sektöründeki güncel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

LİMAK ENERJİ'DEN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA ZİYARET
31 Ağustos 2020 - 11:51
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Limak Enerji’nin bölgedeki faaliyetleri, gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar, serbest tüketici kapsamında müşterilere sağlanan indirimler gündeme geldi.
Görüşme hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu; “ Çanakkale son dönemde yapılan yatırımlarla ciddi bir enerji alıcısı haline geldi. Limak Enerji Çanakkale Şube Müdürü Gökhan Vanlıoğlu’ndan ev, iş yeri ve sanayi bölgelerine sağlanan avantajlı tarifeler hakkında bilgi aldık. Elektrik, üreticimizin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor. Bizler Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin lehine olabilecek çalışmalar ve işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine ziyaretleri ve verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum.” dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum