Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LAPSEKİ'DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlköğretim öğrencileri tarafından kordon boyunda çevre temizliği yapıldı.

LAPSEKİ'DE ÇEVRE TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08 Haziran 2022 - 14:22
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde eğitim-öğretime devam eden ilköğretim öğrencileri tarafından 1- 7 Haziran 2022 "Türkiye Çevre Haftası" etkinlikleri kapsamında kordon boyunda çevre temizliği yapıldı.

Lapseki Belediyesinin ev sahipliği yaptığı organizasyonda çevre temizliğine yönelik farkındalık oluşturmak ve çocukların çevre bilincinin arttırılması hedefleniyor. Belediye Hizmet Binası önünde toplanan öğrencilere seslenen Başkan Yardımcısı Necdet Çelik “Çevre Şehircilik ve İklim Değişik Bakanlığı tarafından Marmara Denizi'nin korunmasına yönelik 8 Haziran'da Marmara'nın genelinde eş zamanlı temizlik çalışması yapılıyor. Bizlerde Lapseki Belediyesi olarak hem bu çalışmada yer almak hem de Çevre Haftası dolayısıyla sizlerle birlikte bir sosyal sorumluluk bilinciyle çalışma yapmak istedik. Ben bu davete icabet eden tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler ellerine giydikleri eldivenlerle sahilde yer alan çöpleri tek tek topladı. Belediye temizlik ekiplerinin de yardımıyla kısa sürede onlarca torba çöp toplandı. Kordon boyunda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Çelik, Lapseki Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, belediye personelleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum