Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KÜÇÜK FATMANUR İSTEDİ, BAŞKAN ERDOĞAN KIRMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şiir ezberleyen Fatmanur Ceylan, evine davet ettiği Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı merdivenlerde karşılayarak şiirini okudu.

24 Nisan 2020 - 11:13

Biga’da yaşayan Biga İçdaş Anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Fatmanur Ceylan, öğretmeninin ezberlemesi için verdiği 23 Nisan şiirini ezberleyerek, çok sevdiği Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a okumak istedi. Anne Yasemin Ceylan kızının bu isteğini bir video ile Biga Belediyesi’nin WhatsApp iletişim hattına gönderdi.

Videoda, “Bülent amca benim bu ilk yıl 23 Nisan’ım ama hiç kimse yanımda yok. Hiç kimse yokken bu şiiri okuyamıyorum. Ben camdan söylesem sen dinler misin?” diyen Fatmanur’u izleyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, çağrıya hemen yanıt verip küçük Fatmanur’u  kırmayarak geleceğini söyledi.

Şirintepe Mahallesi’ndeki evine gelen Başkan Erdoğan’ı, bir elinde mikrofon diğer elinde Türk bayrağıyla karşılayan Fatmanur, “Bugün gençlik günüdür. Türkülerin düğünüdür. Milletimin ünüdür. Yaşasın 23 Nisan” dizelerini okudu. Heyecan ve mutluluk içindeki küçük Fatmanur, “Bülent amcacığım beni kırmayıp şiirimi dinlemek için buraya geldiğin için çok teşekkür ederim” diyerek çiçek takdim etti.

Başkan Erdoğan ise, “Ben teşekkür ederim Fatmanur. Senin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyorum. Şiirini çok güzel okudun iyiki gelmişim. İnşallah bu zorlu günleri hep beraber atlatıp güzel günlerde parklarda oynarız” dedi.

Anne Yasemin Ceylan da duygularını dile getirerek, “Küçük kızımı kırmayıp geldiği ve şiiri dinlediği için Başkanımıza çok teşekkür ederim. Kızım çok mutlu oldu ve çok güzel bir hatırası oldu. Kızım belediye başkanımızı çok seviyor. Sosyal medyadan görüyor. Daha seçim çalışmaları zamanında ‘beni adam gibi adama götürün’ diyordu” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum