Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KÖY YOLLARINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kış sezonu yaklaşırken Lapseki Köylere hizmet götürme birliği tarafından köy yollarında asfaltlama çalışması devam ediyor.

25 Eylül 2019 - 11:23

Yapılan çalışmaları köy muhtarları ile birlikte  yerinde inceleyen AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, Muhtar talep ediyor vatandaş istiyor bir yapıyoruz, biz yapıyoruz diyorlar.

 İlçenin sahili olan köylerinden biri olan Kangırlı köyü sahil bandında iki kilometrelik yola asfaltlama çalışması yapıldı.

Köy muhtarı Mehmet Özgün ve il genel meclis üyesi Hasan Engin ile birlikte asfaltlama çalışması yapılan yolu inceleyen il genel Meclis üyesi Halil Özer” Kangırlı köyümüzün sahil yolundayız iki kilometrelik yolu asfalt yaptık köy muhtarı ve vatandaşlarımızın bu yola asfalt talepleri vardı ve bunu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz bu gün hep birlikte. Çalışmalarımıza her köyümüzde devam ediyoruz küçük büyük demeden çalışma yapılmayan köyümüz yok diyebilirim köylere yapılan yatırımlarda bizlere destek olan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a Kaymakamımız Tahir Şahin’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak :Lapseki Tv

YORUMLAR

  • 0 Yorum