Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEPEZSPOR'A MODERN HALISAHA

Kepezspor yeni halı sahasına, yapılan açılış ile kavuştu.

05 Haziran 2021 - 12:11
Açılışa Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP eski İl Başkanı ve Belediyespor Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Kepezspor Yönetimi, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; "Özgür Kepez'imizin böylesi güzel bir tesise kavuşmuş olması çok memnuniyet verici bir olaydır. Emeği geçen Kepez Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyor,  Kepezspor'a gönül veren kentlilerimize de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan yaptığı konuşmada; "Kepez Spor’umuzun halı sahasını büyük bir coşku ile açtık. Kulübümüze yıllarca hizmet etmiş başkan, yönetici ve sporcularımızı da saygıyla anıyorum. Burada geleceğin nesillerini, sporcularını yetişeceğini görmek en büyük onur. Açılışımıza katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından genç sporcular ile teker teker ilgilenen Başkan Arslan futboldaki marifetlerini göstermeyi ihmal etmedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum