Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN ERDOĞAN ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldı.

BAŞKAN ERDOĞAN ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU
05 Haziran 2021 - 13:15
Biga'da Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı. Fuarın açılışına, Kaymakam Mustafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Nail Can, yaptığı konuşmada, öğrencileri hayata hazırlama çerçevesinde gerçekleştirdikleri etkinliklerinden birinin TÜBİTAK fuarları olduğunu söyledi. Fuarda 25 araştırma projesinde 75 öğrencinin görev aldığını belirten Can, "Kovid-19 salgınından kurtulmayı ümit ettiğimiz gelecek eğitim öğretim yılında da mümkün olduğunca çok bilimsel, sosyal, sportif faaliyetlerle olabildiğince fazla öğrencimizi geleceğe hazırlamak en büyük hedefimizdir. Proje yürütücüsü Harun Dokuyucu, Müdür Yardımcısı Müslüm Koltuk ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.
Fuar alanını gezen ve öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek bilgi alan Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Biga Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu öğrencilerimiz tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuar’ını ziyaret ettik. Birbirinden zeki ve enerjik olan projelere büyük emek veren çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum