Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KEPEZ'DE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU"

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Kepez Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Birol Arslan ile CHP’li meclis üyeleri mazbatalarını aldı. Resmi sonuçların açıklanmasının ardından Birol Arslan ve CHP’li meclis üyeleri mazbatalarını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eray Doğan’dan aldılar.

05 Nisan 2024 - 13:53
Kepez Belediye Başkanı Birol Arlan mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde toplanan partililerine ve basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, “Kepez tarihiyle, coğrafyasıyla, insanıyla çok kıymetli bir bölge ve bu bölge Çanakkale’nin parlayan yıldızı. Bu parlayan yıldızını bir beş yıl daha ben ve arkadaşlarım hizmet etmek için yola çıktık. Yorucu bir yolculuktan geçtik. Sonu güzel oldu. Bugünden itibaren parti rozetlerimizi çıkardık ve halka hizmet etmeye başlayacağız. Kepez’de de her şey çok güzel oldu ve inşallah yine ranta karşı halktan yana politikalarımızla birlikte halkımızın iyi gününde de kötü gününde de yanında olarak hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Birol Arslan’ın mazbata alma törenine, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kesin olmayan sonuçlara göre Çanakkale Belediye Başkanı olarak seçilen Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum