Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEPEZ BELEDİYESİNE HİBE EDİLEN OTOBÜSLER İÇİN PROTOKOL İMZALARI ATILDI

Çanakkale Belediye Meclisinin kararı doğrultusunda; belediye tarafından kullanılmayan iki otobüsün Kepez Belediyesine hibe edilmesi için düzenlenen Otobüs Devri Protokol İmza Töreni Başkanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

11 Aralık 2019 - 17:24 - Güncelleme: 11 Aralık 2019 - 17:26

11 Aralık 2019 Çarşamba günü düzenlenen Otobüs Devri Protokol İmza Törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin ile Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi Ulaşım Müdürleri katıldı. Protokol töreninde konuşan Başkan Gökhan; “Kullanılmayan iki aracımızı Kepez Belediyesine hibe olarak verilmesi noktasında Belediye Meclisimiz karar almıştı. Şimdi burada 200 bin TL civarında olan 2 adet aracımızı engelli aparatları ile birlikte hibe etmek için protokol imzalayacağız ve araçlarımızı Kepez Belediyesine teslim edeceğiz. Kepez bizim ayrılmaz parçamız. Başka konularda da işbirliğine devam edeceğiz” dedi.

İmza töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Arslan ise; “Kepez hızla büyüyor ve bu büyüme ile birlikte sorunları da artıyor. Kabul etmeliyiz ki, Kepez'de ulaşım anlamında sorunlarımız var. Bu sorunları çözmek amacı ile Çanakkale Belediyesinden kullanmadığı iki aracı hibe olarak istemiştik. Sayın Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyeleri bu talebimizi uygun buldular ve meclislerimizin ortak kabulü ile birlikte otobüsler Kepez Belediyemize armağan edildi. Bu otobüsler sadece Kepez'in değil, Çanakkale halkının da hizmetinde olacak. Bundan sonra da Sayın Başkanımın da ifade ettiği gibi işbirliğimiz artarak devam edecek. Hibe araçlar nedeni ile başta Sayın Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ve Çanakkale Belediye Meclisine çok teşekkür ediyorum. Bu armağanlarını büyük bir mutluluk içinde muhafaza edeceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Gökhan ve Kepez Belediye Başkanı Arslan, Kepez'e hibe edilen iki otobüs için düzenlenen protokolü imzaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum