Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEPEZ BELEDİYESİ'NDE BİR İLK

Kepez Belediyesi 1.Halk Günü programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

11 Haziran 2019 - 13:56

Kepez Meydanı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Birol Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saydı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan yaptı.

Arslan konuşmasında; " 31 Mart Seçimleri öncesinde sizlere taahhütlerimizi sunduk, projelerimizi anlattık, yapacaklarımızı paylaştık. Su dedik, ulaşım dedik, çöpler dedik, sosyal belediyecilik dedik, yeşil belediyecilik dedik ve çalışmalarımıza başladık. Çözüm anlamında kısa, orta ve uzun vadeli çözümlerimizi, projelerimizi hazırladık. Halk Günü yapacağız dedik ve ilk halk günümüzü de sizlerle yapıyoruz. Önümüzdeki hafta pazartesi akşamı da esnaflarımızla burada buluşacağız. Halkımız, sizler bu akşam sokağınızda ve mahallenizdeki sorunları bizlerle paylaşacaksınız. Kepez'in vizyonuyla ilgili projeleriniz bize bildireceksiniz. Temel ilkelerimizi ifade ettik. Çağdaş, sosyal, dürüst olmaya, çevreye duyarlı , katılımcı, insan odaklı, hizmet odaklı, gelişim odaklı yönetimimiz olacak. Sorunlarımızı konuşacağız, tartışacağız, çözümleri birlikte bulacağız. Kepez'i 31 mart öncesinde söz verdiğimiz gibi birlikte yöneteceğiz. Dostlar hep biz konuştuk. Bu akşam istiyoruz ki halkımız konuşsun. Söz Halkımızın" dedi.

Kepez Belediye başkanı Birol Arslan'ın açılış konuşmasının ardından mikrofon halka bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum