Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KENT MÜZESİ'NDE MÜZİK DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi'nde artık gelenekselleşen Çarşamba etkinlikleri dahilinde Grup Coast ile akustik müzik dinletisi gerçekleştirildi.

KENT MÜZESİ'NDE MÜZİK DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
26 Aralık 2019 - 11:23

2019 yılının son etkinliği olarak yapılan dinletide konuk grup Coast'un iç ısıtan şarkıları ile keyifli dakikalar geçirildi. Çanakkale'nin yeni yerel müzik gruplarından olan Coast  cajon davulda Mert Altın, gitar ve vokallerde Azad Jalalov'dan oluşuyor. Normalde bir duo(ikili) olarak müzik icra eden gruba 25 Aralık akşamı gerçekleşen etkinlikte solo gitarcı olarak Mehmet Yağcı'da eşlik etti ve enfes gitar tekniği ile gruba destek oldu. 1 saatlik akustik müzik seansında The Doors - People Are Strange, Büyük Ev Ablukada - Güneş Yerinde gibi eski ve yeni parçaların yorumlarını çalan Grup Coast sadece cover yapmadıklarını aynı zamanda kendi besteleri üzerinde çalıştıklarını ve parçalarının şekilleniyor olduğu bilgisini de dinleyiciler ile paylaştı. Dinleyicilerden bol bol alkış ve olumlu geri dönüşler alan üçlü, akustik müzik dinletisini biri meşhur türkü "Dut Ağacı" olan iki Azerice şarkıyı seslendirdikten sonra sonlandırdı ve dinleyicilerin kendilerine "coastduo" instagram adresinden ulaşabileceklerini ve böylece etkinliklerini takip edebileceklerinin bilgisini paylaştı.

Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi'nde 15 Ocak 2020 saat 18:00'da Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uysal ile "Kuşların Ekosistemdeki Önemi ve Çanakkale Kuşları" başlıklı etkinlik gerçekleştirilecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum