Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KENT KONSEYİNDE HAREKETLİ GÜNLER YAŞANIYOR

15 Eylül’de seçimli genel kurula gidecek olan Kent Konseyi’nde şimdilerde hareketli günler yaşanıyor. İki ismin başkanlığa aday olduğu Kent Konseyi’nde seçim heyecanı giderek artmaya devam ediyor. Mevcut Başkan Engin Kandemir bugün bir basın açıklamasında bulunarak, bugüne kadar katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu.

KENT KONSEYİNDE HAREKETLİ GÜNLER YAŞANIYOR
04 Eylül 2019 - 13:45

Çanakkale Kent Konseyi 15 Eylül’de seçimli Genel Kurula gidecek. Kent Konseyi yeni başkanı seçim aşamalarından sonra belirlenecek. Mevcut durumda iki ismin adaylığını açıkladığı Kent Konseyi’nde her an bir aday daha adaylığını açıklayabilir.

Kent Konseyi’nin mevcut başkanı Engin Kandemir dün basın açıklaması yaptı. Saat 11.00’de Kent Konseyi’nde gerçekleşen açıklamada Kandemir “Emek verenlere, bugüne kadar bizlerin yanında, destek olanlara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir “Ben kentimize katkı sağlayan bütün sivil toplum örgütlerine, şehrimizin kentlilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hepsi çok değerli olmakla birlikte, bu görev süresi içerisinde birlikte çalışmış olduğum dava arkadaşlarıma, mahalle meclis başkanlarıma, sistematik meclis başkanlarıma, çalışma grupları oluşturarak bizlere katkı sağlayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

İnsanın hayatındaki en önemli kavram zamandır. Aileleri olduğu halde, sevdikleri olduğu halde, bazen hastalıkları, bazen üzüntüleri olduğu halde, kentini sevdiği için burada fedakârlık göstermiş, büyük bir özveri ile şehrin değişmesi için çaba gösterenlere teşekkür ediyorum.

Birçok yerde başkanlıklarım mevcuttur. Bu başkanlıkların hiçbiri ömür boyu sürmez. Bu bir bayrak yarışıdır. Mevcut durumda 2 aday var. Daha başka aday çıkar mı çıkmaz mı şu anda bunu bilemiyoruz. Adaylarımız bizim sevdiğimiz saydığımız isimlerdir. Kıymetli kişilerdir.

Görev süremiz 15 Eylül tarihinde sona erecek. Bu görev sürem boyunca gerek Sayın Valim, gerekse bize her türlü katkıyı sunan çok değerli Belediye Başkanıma, belediye müdürlerine, en önemlilerden bir tanesi Genel Sekreterim Yeliz Hanıma teşekkür ediyorum. Her türlü fedakârlığı yapmıştır.

Ben bu genel kurulda, Çanakkale’ye yakışır bir genel kurul diliyorum. Hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum