Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Can'dan Köy Ziyaretleri

Kaymakam Can'dan Köy Ziyaretleri
15 Şubat 2019 - 16:54

Biga İlçe Kaymakamı Mustafa Can, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Çömlekçi, Karaağaç, Kazmalı, Gürgendere ve Arabakonağı Köylerini ziyaret etti.

Sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan öğrenmek ve yerinde görmek amacıyla sık sık köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Mustafa Can, bu kapsamda bu kez ise Çömlekçi, Karaağaç, Kazmalı, Gürgendere ve Arabakonağı köylerine giderek köy ve hane ziyaretlerinde bulundu. Beraberindeki İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Satılmış ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Şahin ile birlikte köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Mustafa Can, köy sakinleriyle bir araya gelerek köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Köydeki sıkıntıları bizzat yerinde inceleyen Kaymakam Can, iletilen sorunların çözümü için gerekli talimatları verdi. Sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Kaymakam Can, sık sık yapacakları ziyaretlerle sorunları yerinde tespit edeceklerini ifade etti.

Köy sakinleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakam Mustafa Can’a teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum