Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAMYONCULAR KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN KUZU'YA TEŞEKKÜR

SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda son kez üyelere seslenen Hayati Beceren, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’ya teşekkür etti.

KAMYONCULAR KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN KUZU'YA TEŞEKKÜR
11 Şubat 2019 - 11:03

SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu kooperatif lokalinde gerçekleşti. Genel Kurul sonucunda 12 yıl boyunca kooperatif başkanlığını yürüten Hayati Beceren başkanlık görevini Rahmi Engin’e devretti.

 

SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Eski Başkanı Hayati Beceren, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun görev süresi boyunca kendisine ve ekibine yardımcı olduğunu vurguladı.

 

Başkan Kuzu’nun SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi için lokal ve kantar tahsisinde bulunduğunu hatırlatan Beceren:“ Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu, göreve geldiği ilk günden bu yana kooperatifimiz için büyük gayretler sarf etmiştir. Kooperatifimize kazandırmış olduğu lokal ve kantar için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Eski Başkan Beceren, konuşmasının ardından Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’ya kendilerine verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

 

SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Genel Kurulunda söz alan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Çan Belediyesi olarak nakliyeci sektörünün ihtiyaçlarını ve Çan’daki sıkıntılarını çözmüş olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi

 

SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin her kongresinde kamyon garajı ve yol gibi sıkıntıların konuşulduğunu hatırlatan Başkan Kuzu:” Bu sıkıntıların hepsi çözüldü. Önce TKİ’den yerleri satın aldık, kamyon garajını yaptık, asfaltını döktük.Artık nakliyeci sektörümüzün bu anlamda bir sıkıntısı kalmadı” dedi.

 

Belediye Başkanı olarak her zaman sizin yanınızda olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullanan Başkan Kuzu:“ Kamyon garajı, TKİ yolu bunun en somut göstergesi. İnşallah yakın bir zamanda da oradaki lokali açarak size orada hizmet sunan güzel bir tesise kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

 

Başkan Kuzu, konuşmasının sonunda 12 yıl boyunca SS52 Nolu Çan Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’nı yürüten Hayati Beceren’e yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum