Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ KOOPERATİFÇİLİĞİN TARİHSEL SÜRECİ VE ÖNEMİ EĞİTİMİNE KATILDI

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül tarafından video konferans yöntemi ile “Kooperatifçiliğin Tarihsel Süreci ve Önemi Eğitimi” verildi.

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ KOOPERATİFÇİLİĞİN TARİHSEL SÜRECİ VE ÖNEMİ EĞİTİMİNE KATILDI
22 Mayıs 2021 - 16:24
Eğitime Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kurul Üyeleri Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Duygu Aktürk, Gülçin Semizoğlu, İnci Bayram, Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç ve birçok üye katıldı.
Başkan Birce Bilici Şimşek, “Herkese katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu akşam Muradiye Hanım bizlere Kooperatifçiliğin Tarihsel Süreci ve Önemi ile ilgili bir eğitim verecek. Muradiye Hanım’ı çoğunuz tanıyorsunuz. Ama ben tanımayanlar için de kısaca bahsetmek istiyorum. Kendisi Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi, Biga Ticaret Borsası’nı temsil etmekte.Ayrıca ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı Koordinatörü Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ben şimdi sözü Muradiye Hanım’a bırakıyorum.” dedi.
Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Muradiye Özel Ödül tarafından verilen eğitimde “Kooperatifçiliğin Tarihsel Süreci, Dünyada Kooperatifçilik Neden ve Nasıl Doğdu?,  Tüketim Kooperatifi Nasıl Kuruldu?, Kooperatifçiliğin Önemi, Kooperatifçilik Nedir?, Avrupa’da ve Türkiye’de Kooperatifçilik”gibi konulara değinildi.
Eğitimin ardından soru cevap bölümüne geçildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum