Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

JÜLİDE İSKENDEROĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu Kurban Bayramı ile ilgili yayınladığı kutlama mesajında; Bayramların, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruh ve bilincinin en üst düzeyde olduğu müstesna günler olduğunu, kaydetti.

JÜLİDE İSKENDEROĞLU'NDAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
08 Ağustos 2019 - 14:55

Kardeşlik, sevgi, barış ve  dostluk duygularının güçlendiği, dargınların barıştığı, millet olma bilincinin daha da arttığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunun yaşandığını ifade eden Jülide İskenderoğlu, mesajında şunlara yer verdi:

“Milletimizi diğer milletlerden farklı kılan ve ayıran özelliği; tarih boyunca insani değerleri önde tutması ve daima adaletten, barıştan, yardımlaşmadan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olmasıdır. Bu anlamda bütün dünyanın, öncelikle daha çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacı vardır.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran bayramlar, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getirmeleriyle de inanç, kültür ve medeniyetimizin en temel unsurlarındandır. İnanıyorum ki bayram, huzur ve mutluluğumuzu daha da artıracak, kardeşlik ve dayanışma bilincimizi daha da güçlendirecektir.

Bu düşüncelerle, bütün Çanakkaleli hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve Tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum