Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİLİ UZ'DAN UŞAK ZİYARETİ

İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Programı Kapsamında Uşak'ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

İYİ PARTİLİ UZ'DAN UŞAK ZİYARETİ
30 Mart 2022 - 11:54
Ziyaretlere İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, İYİ Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz ve Uşak İl Başkanı Şener Toköz, Uşak İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

İYİ Parti heyeti sırasıyla Uşak Ziraat Odası'nı, Uşak Odalar ve Borsalar Birliği'ni, Comburt Köyü'nü ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Heyet, Comburt köyünde köylüler ile bir araya gelerek bölgede yapılmak istenen ve halk tarafından karşı çıkan maden hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan İYİ Partili Uz, "İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Programı kapsamında Uşak ilimizde oda başkanlarımız ile buluştuk. Üretici ve sanayicilerimizin sorunlarını dinledik. Ardından Comburt Köyü'nde yapılmak istenen madene karşı köylülerimiz ile bir araya geldik. Genel durumu inceledik ve halkın gündeminin ekonomik kriz olduğunu gördük. Yaptığımız görüşmelerde halkımızın sorunlarının takipçi olacağız ve iktidarımızda bu sorunları çözüme kavuşturacağız. İktidarımızda Türkiye İYİ günlere kavuşacaktır."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum