Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİ'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İYİ Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti.

22 Ağustos 2020 - 15:48
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi,Genel Merkez Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ gerçekleşen ziyaret için memnuniyetini ve teşekkürlerini dile getirerek;  “Gelecek Partisi hızlıca teşkilatlanıyor. Kongrelerimizi yapıyoruz. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendinin genel merkezimize yapmış oldukları  ziyaret bizi memnun etti” dedi. 
Gelecek Partisi İl Başkanı Hüseyin Yıldırım; “Memleket meselelerinde biraya gelmek ülke gündeminde Çanakkale gündeminde bir şeyler yapmaktayız” diyerek ziyaret konusunda memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.
“MERAL AKŞENER’İN DİK DURUŞU BİZLERİ DE OLUMLU ETKİLİYOR”
Yeşim Karadağ; “Meral Akşener vatan millet meselelerinde dik duruşu ile olumlu profili çiziyor. Zor zamanlar içerisinde İYİ partiyi temsil etti. Bu cesur adımlar karşısında bulunduğu için bu ifadeyi kullandım. Türkiye artık ya bizlesin ya değilsin durumuna geldi” diyerek parti kurmanın zorluklarına dikkat çekti.
“PARTİ KURMAK ZOR HALE GELDİ”
Parti işbirliğinin önemine değinen Karadağ, “Terörü siyasi partisine sokmamış bütün partilerle beraberiz. Siyasi partiler rakip olabilirler ama istişare etmek mühimdir. Rıdvan Uz ismi Çanakkale için bir markadır” diyen Karadağ İYİ parti ile istişare etmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz Gelecek partisinin misafirperverliği için teşekkür ederek;“Yeşim Karadağ’ın 152 kurucu arasında yer alıyor olması kıvanç verici bir duygudur” dedi ve Gelecek partisinin kuruluşu hakkında düşüncelerini ifade etti.
“İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİDİR”
Meral Akşener’in Gelecek Partisinin açılması ile ilgili duygularını dile getiren Rıdvan Uz, “Bunlar zor ve meşakkatli yollar. Biz geçtik, sizde geçiyorsunuz. Bu bağlamda işbirliği yapmak önemlidir” dedi.
 “GÜVEN OLMADAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ”
Gündem konusunda düşüncelerini dile getiren Yeşim Karadağ, finans, ekonomi ve adalet konusunda yaşanan güvensizliklere değindi. Karadağ “Seçim ne zaman olursa olsun millet adına, ülkenin önünün açılması en önemli kıstastır” dedi.
Gündemde yer alan altın, dolar ve doğalgaz konusu hakkında düşüncelerini dile getiren siyasiler ekonomi hakkında fikirlerini paylaşırken,ziyarette konuşulan bir diğer gündem konusu ise gençlerdi.
Gençlerin siyasete bakışını değerlendiren Karadağ ve Uz bu konuda dikkat edilmesi gerekenler konusunda düşüncelerini paylaşarak gelecek neslin düşüncelerini ciddiye aldıklarını ifade ettiler.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum