Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

40. ŞUBE ÇANAKKALE'DE

Türkiye’nin ilk pidecisi ve dünyanın pide markası Sampi 40. Şubesini Çanakkale’de hayata geçirdi. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Sampi Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı.

22 Ağustos 2020 - 16:06
Açılışta bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; “Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Sampi Pide’nin yeni şubesi için Kepez’i tercih etmiş olmaları bizlere ayrı bir onur veriyor. Samsun yöresinin pidesini dünyaya tanıtan bu marka uzun yıllar Kepez ve civarındaki vatandaşlarımıza hizmet vereceğini düşünüyorum” dedi.
Açılışın ardından Sampi Pide Çanakkale Şubesi İşletmecisi Hale Karaca; “ Biz uzun bir zamandır gıda sektörüne girmek için arayış içerisindeydik. Sampi kendi adını ve kalitesini kanıtlamış bir marka olduğu için tercihimiz bu yönde oldu. Çanakkale ve Kepez halkımıza bu lezzeti tattıracak olmanın gururu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
“BİZ TÜRKİYE’NİN İLK PİDECİSİYİZ”
Sampi Pide Genel Müdürü Murat Alan ise “ Ankara’da başlayan ve yavaş adımlarla ilerleyerek dünyanın pide markası olmayı başaran bir kuruluşuz. Bugün 40. Şubemizi Türkiye’nin manevi başkenti Çanakkale’de açmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Samsun yöresine özel lezzetleri ile Avrupa’da markamızın bulunması ki özellikle kendi lezzetiyle markalaşmış olan ‘kapalı kıymalı pide’siyle özel bir lezzettir Sampi. Bugün burada görüyorum ki lezzetimiz oldukça beğenilmiş ve tercih edilir olmuş” dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum