Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSKENDEROĞLU'NDAN ÇABAÇAM ZİYARETİ

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin başarılı eğitim merkezlerinden ÇABAÇAM’ın düzenlediği Yıl Sonu Programı’na katıldı.

İSKENDEROĞLU'NDAN ÇABAÇAM ZİYARETİ
11 Mayıs 2019 - 10:18

ÇOMÜ bünyesinde 2008 yılında hayata geçirilen ÇABAÇAM (Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi) Projesi; Sabancı Vakfı tarafından 2017 yılında “Fark Yaratan” olarak seçildi ve bugüne kadar 4-6 yaş arasında toplam 156 çocuk, aile ve 300’e yakın hizmet öncesi öğretmen adayına eğitim sağladı.

Hedefinde çok daha fazla sayıda çocuğa, aileye, öğretmen adayına, öğretmene, kısacası çocuğa dokunan tüm bireylere erken çocukluk döneminde eğitim sağlamayı amaçlayan ÇABAÇAM’ın; yoğun geçen 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi sonunda düzenlediği yıl sonu programı öğrencilerin şarkılarıyla başladı. Oyunlar oynanan, şarkılar söylenen, öğrencilerin ve eğitimcilerin belgeleri taktim edilen, pasta kesimi ve tiyatro gösterisi yapılan program, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerin, velilerin ve eğitmenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ÇABAÇAM ile ilgili “aylardır heyecanla yaptıklarını görmeyi bekliyordum” diyen Jülide İskenderoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“O kadar güzel bir günde misafir olup sizleri, çalışmalarınızı, emeklerinizi gördüm ki kendimi bir kez daha şanslı hissettim. Gönülden yaptığınız her çalışmayı destekliyorum. Lütfen sevginizi, heyecanınızı ve gözlerinizdeki ışığı asla kaybetmeyin. Bilin ki artık ÇABAÇAM gönüllüsü olarak sizlerleyim.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum