Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSKENDEROĞLU ANAFARTALAR YERLEŞKESİNİ ZİYARETİ ETTİ

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ve yetkililerle birlikte Anafartalar Yerleşkesi’ndeki Eğitim Fakültesi inşaatını ziyaret etti.

İSKENDEROĞLU ANAFARTALAR YERLEŞKESİNİ ZİYARETİ ETTİ
24 Aralık 2018 - 15:32

Heyecanla beklenen ve tamamlandığında 4000 lisans, 700 yüksek lisans öğrencisiyle birlikte akademik ve idari personelle yaklaşık 5000 kişinin öğrenim, öğretim ve iş hayatını sürdüreceği Anafartalar Eğitim Fakültesi’nin inşaatının hızla devam ettiğini kaydeden İskenderoğlu, eğitim alanında yaptıkları çalışma ve yatırımlarla Çanakkalemizin eğitim kurumlarıyla çok geniş bir kampüs alanı, eğitim ve bilim merkezi haline dönüştüğünü belirtti.

Üniversitelerin; bulundukları şehirleri ve bölgeleri bilim, kültür, sanat ve sporla buluşturduğunun altını çizen İskenderoğlu; faaliyet alanları, bilimsel keşif ve ilerlemelerle şehirlerin, sanayi, tarım, teknoloji dahil her alanda gelişmesi ve kalkınmasında lokomotif rol üstlendiğini ve öncü olduklarını söyledi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitemizin de ilimizin gelişmesi ve ilerlemesi noktasında öncü olduğunu kaydeden Milletvekili İskenderoğlu, Üniversitenin hem merkezde hem de ilçelerde yeni fakülte ve yeni bölümlerle birlikte sadece Çanakkalemizin değil aynı zamanda bölgenin de gelişmesine ve bilimsel çalışmalara öncülük edeceğini söyledi.

Konferans salonundan konser, tiyatro, gösteri gibi sanatsal faaliyetlere; saha ve salonlarında çeşitli spor aktivitelerinin yapılabileceği, yenilenen Anafartalar Kampüsü’nün hizmet vermeye başlamasıyla Üniversitemiz, çok daha yeni imkânlara kavuşmuş olacak şeklinde konuştu.

Geleceğin ancak eğitimle inşa edilebileceğinin altını çizen İskenderoğlu; "Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’ın da destekleriyle eğitim ve her alanda yapılan yatırımlar, artarak ve katlanarak devam edecek." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum