Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞÇİ MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI!

Karabiga kavşağında meydana gelen feci kazada bir işçi servisi ile araç çarpıştı. Kazada servis şoförü hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

İŞÇİ MİNİBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI!
21 Aralık 2020 - 11:24
Biga-Çanakkale yolu üzerindeki Karabiga Kavşağı’nda dün sabah kaza meydana geldi. Biga’dan Çanakkale istikametine seyir halindeki A. Temel’in kullandığı 17 LE 444 plakalı binek otomobil, Karabiga’dan Biga’ya işçi taşıyan M. Coşkun’un kullandığı 17 S 4548 plakalı işçi servisi ile kavşakta çarpıştı. Kaza anında devrilen minibüsün sürücüsü M. Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan ve bir fabrikaya çalışmaya giden 3 işçi ile otomobil sürücüsü A. Temel yaralandı.
Yaralılar, ambulanslarla Biga Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Biga İtfaiyesi’ne bağlı kurtarma ekipleri de kaza yerine gelerek müdahalede bulundular. Kazayı duyup olay yerine gelen minibüs sürücüsü M. Coşkun’un yakınları, gözyaşlarına boğuldu.Araçlarda ağır maddi hasar meydana geldi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, kazaya karışan araçlar çekiciyle kaldırıldı, yol temizlenerek trafiğe açıldı.

Kaynak: Aynalı Pazar
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum