Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BAYRAM'DAN AHMET BEBEK İÇİN ANLAMLI ÇAĞRI

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Biga'nın Kemer köyünde yaşayan SMA Tip 1 Hastası Ahmet Alp bebeğe destek çağrısında bulundu.

BAŞKAN BAYRAM'DAN AHMET BEBEK İÇİN ANLAMLI ÇAĞRI
21 Aralık 2020 - 11:26
SMA Tip 1 Hastası Ahmet Alp bebeğin tedavi olabilmesi amacı ile oluşturulan kampanyaya destek veren Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Gökhan Bayram'ın Instagram'da canlı yayın konuğu oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Bayram, "SMA hastası Ahmet Alp Bebek Yaşamak istiyor, onun kahramanı olma zamanı. Onun için Instagram'da canlı yayın düzenleyen ve bizleri de bu güzel paylaşıma ortak eden Sayın Gökhan Bayram hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz yaptığımız her şey onlar için ve bütün çocuklar bizim evladımız. Canlı yayında da söylediğim gibi her şeyden önce insani vazifem olarak bir maaşımı bu "Ahmet Alp" için yapılan bu kampanyaya bağışlıyorum. Umarım Ahmet Alp ve aynı kaderi paylaşan tüm SMA TİP 1 hastası olan tedavisi ve hastalık süreci zor olan tüm evlatlarımız bir an önce sağlığına kavuşur. Sizlerin de ne kadar güzel yürekleriniz olduğunu biliyor ve herkesi elinden geldiği imkanları doğrultusunda yardım etmeye davet ediyorum. Birlikte başaracağız." dedi.

Bağışta bulunup, ona Nefes olalım.
Bağış içinİban: TR240006701000000093820879
Recep Güven - Yapı Kredi
Açıklama kısmına “Ahmet Alp” yazmanız yeterlidir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum