Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI İLE 50 SATIŞ DANIŞMANI 3 AYLIK KURSA BAŞLADI

İşverenlere istihdam desteği, iş arayışında olan ve mesleki deneyim elde etmek isteyen kişilere ise çalışma ortamı sunan İŞKUR’un işbaşı eğitim programı kapsamında Çanakkale İŞKUR ve Yeni Mağazacılık A.Ş arasında imzalanan sözleşme ile Çanakkale merkez ve ilçelerinde toplam 50 satış danışmanı perakende sektörüne adım attı.

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI İLE 50 SATIŞ DANIŞMANI 3 AYLIK KURSA BAŞLADI
08 Mayıs 2019 - 14:25

Yeni başlayacak kurs öncesi Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Yeni Mağazacılık A.Ş İnsan Kaynakları Sorumlusu Ebru Özbalkan ve İş ve Meslek Danışmanı Ayşegül Bozkurt ile birlikte kurs programı katılımcıları Çanakkale İŞKUR binasında bir araya geldi. Kursiyerlerle tanışan ve İŞKUR’un faaliyetleri hakkında bilgi veren Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan ‘‘Hepimizin bildiği gibi ekonomik açıdan ülkemiz zor bir zamandan geçiyor. İstihdam gerçekleştireceğimiz her bir faaliyet ülkemizin geleceğine ve ekonomisine önemli bir katkı getiriyor. Arkadaşlarımız size tüm detayları anlatacaklardır. Bu süreçte kurumumuz, bütün imkânları ve çalışanları ile kursiyerlerimiz ve işverenlerimizin yanındadır.’’açıklamasında bulundu. 

Çanakkale’de artan mağaza sayısı ve gelişen müşteri portföyü ile gün geçtikçe büyüyen Yeni Mağazacılık A.Ş ve Çanakkale İŞKUR’un işbirliği ile son bir yılda açılan işbaşı eğitim programlarından 91 kursiyer yararlanırken, programlar sonunda toplamda 45 kişilik istihdam sağlandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum