Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İLÇE İLÇE ÇANAKKALE'NİN DURUMU!

Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, Çanakkale Merkez ve ilçelerde oluşan risk durumunu ve virüsün seyrini gösteren haritaları güncelledik ve derledik. Çanakkale Merkez’de, her geçen gün vaka sayıları artarken, bu sayılar haritalara da yansıdı ve Çanakkale’de riskli alanlar arttı. Öte yandan Çan-Yenice-Biga-Gelibolu ise kırmızı alanların en yüksek olduğu ilçeler arasında yer aldı.

İLÇE İLÇE ÇANAKKALE'NİN DURUMU!
16 Mart 2021 - 14:05
HES uygulaması üzerinden, Çanakkale Merkez ve ilçelerin durumlarını derledik. İlçe ilçe görüntüleri elde ettik ve riskli bölgelerin yer aldığı haritaları birbirleriyle karşılaştırdık. Çanakkale Merkez’de yaklaşık 1 ay önce neredeyse mavi-yeşil bölge yok denecek kadar azken, 1 aylık sürede, Çanakkale Merkez’in yeniden renklendiği ve riskin arttığı görüldü.
Öte yandan Çanakkale’nin virüs yoğunluğu ve risk durumu açısından, Çan-Biga-Ezine-Gelibolu-Yenice’de kırmızı alanların arttığı ve riskin yükseldiği gözlendi. Eceabat-Bayramiç ve Ayvacık’ta ise riskli bölgelerin azlığı umut verdi.
Çanakkale’de, 100 binde açıklanan vaka sayısı 149,76 oldu. Vakaların hızla arttığı şehirde, vaka sayıları haritaya da risk olarak yansıdı. Çanakkale, 2 hafta önce ilan edilen il il risk haritasına göre çok yüksek riskli il konumuna geldi.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum