Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DONANMA ÇANAKKALE'DE

DONANMA ÇANAKKALE'DE
16 Mart 2021 - 14:06
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıldönümünde, şehitlerimizi anmamıza ve büyük zaferi kutlamamıza saatler kaldı. Donanma ise her sene 18 Mart Deniz Zaferi’nde olduğu gibi Çanakkale’ye çıkarma yaptı. Hücum botlar, fırkateynler, yerli-milli imkanlarla üretilen fırkateynler, korvetler ve karakol gemilerimiz  de Ege’den süzülerek, Çanakkale Boğazı’na girerek, boğaza demir attılar.
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106.yıldönümünü kutlamamız için saatler kaldı. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nde, pandemi koşullarında ve şartlarında olduğumuzdan dolayı yine buruk bir gün geçireceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nda, çelenk sunumu olacak ve tarihi yarımadada tören gerçekleşecek.
Donanma, Çanakkale’ye geldi. Öğle saatlerinde Ege’den Çanakkale’ye ulaşan donanma, kortej halinde, Çanakkale Boğazı’na giriş yaptı. O anlar objektiflere yansırken, gemi personellerinin tam teçhizatla, güvertede oldukları görüldü.
TCG Fatih ise görenleri gururlandırdı. 21 subay, 96 astsuby, 9 uzman erbaş, 59 erbaş/er ile 115 metre uzunluğa sahip TCG Fatih, Golf Aile Çay Bahçesi’nin açıklarına demir attı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum