Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İL ÖZEL İDARESİNDE KÖYDES İL TAHSİSAT KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

2019 Yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi uygulama usul ve esaslarının tespit edildiği 24.04.2019 tarih ve 2019/1011 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı İle İlimize 30.525.683,00 TL KÖYDES ödeneği tahsis edilmiştir.

İL ÖZEL İDARESİNDE KÖYDES İL TAHSİSAT KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI
16 Mayıs 2019 - 13:44

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı Vali Orhan TAVLI başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Kaymakamlar, İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Bolat, İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili Mehmet Sezer, İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katıldı.

Toplantıda; Köylerimizin, içme sularının sağlıklı ve ihtiyacı karşılayacak hale getirilmesi, köy yollarının standartlarının yükseltilmesi, küçük ölçekli sulama alt yapılarının yenilenmesi ile köy atık su alt yapılarının iyileştirilmesi için Cumhurbaşkanı Kararı İle İlimize tahsis edilen 30.525.683,00 TL KÖYDES ödeneğinin ilçelere dağılımı görüşülerek karara bağlandı.

KÖYDES projelerinin de son durumları, işlerin fiziki ve maddi gerçekleşmesi oranları da değerlendirildiği toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması kararı alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum