Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Koordinasyon Kurulu'nun 2020 Yılı II. Dönem Değerlendirme Toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapıldı.

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI, VALİ AKTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
15 Temmuz 2020 - 10:51
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Bölge Müdürleri katıldı.
Toplantıda, bölge ve Çanakkale ilinin yatırımcı kurum ve kuruluşları, yaptıkları yatırımlarla ilgili sunum yaptılar.
Katılımlarından dolayı İl Koordinasyon Kurulu üyelerine teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, “Yaptığımız çalışmalarımızda özellikle yatırımcı kuruluşlar olmak üzere ilçelerimizde yapacağımız çalışmalarla ilgili ilçe kaymakamlarımız başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkanlarımız bölgelerinde devam eden ve planlanan yatırımları takip etmesi işlerin ivedi bir şekilde yürütülmesini sağlayacaktır. Yatırımcı kuruluşlarımızın da kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımızla sürekli irtibatta olmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
Çanakkale’de göreve başladığından bu yana bir çok projeyi inceleme fırsatı bulduğunu, özellikle Mega proje 1915 Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere Çanakkale’de yapılan yatırımların ilimize yatırımcıları çekeceğini ve Çanakkale’yi dünya çapında cazibe merkezi haline getireceğini belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Troya Müzesi, çevre dostu Çanakkale Ezine Organize Sanayi Bölgesi, yapımı devam eden tünel ve yol çalışmaları gibi ilimiz açısından önemli yatırımların Çanakkale için hayırlara vesile olsun. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte, istihdamın ve kalkınmanın merkezi olan Çanakkale’mizin daha da kalkınması için elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Yapılan çalışmalardan dolayı ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum