Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İKİ İŞLETME ÇALIŞAN VE MİSAFİRLERİYLE BİRLİKTE KARANTİNADA!

Çanakkale’de iki kişide Korononavirüs hastalığından şüphelenilmesi nedeniyle iki işletme çalışanları ve misafirleri ile birlikte karantinaya alındı…

İKİ İŞLETME ÇALIŞAN VE MİSAFİRLERİYLE BİRLİKTE KARANTİNADA!
15 Temmuz 2020 - 11:22
Çanakkale’nin Koronavirüse rastlanılmayan tek ilçesi olduğu iddia edilen Bozcaada’da, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte inanılmaz derecede kalabalıklaşmıştı. Alınan tüm tedbirlere rağmen yaşanan yoğunluk karşısında korkulan oldu. Bozcaada’da farklı iki işletmedeki iki kişi koronavirüs şüphesi ile Çanakkale’ye sevk edildi.
Bu iki kişinin testlerinin pozitif çıktığı iddia edilse de, Kaymakamlık konuya dair gece yarısı açıklama yaparak Koronavirüsten şüphelenildiğini ve test sürecinin devam ettiğini bildirdi. Açıklamada iki işletmenin çalışan ve misafirleriyle birlikte tam izolasyona tabi tutulduğu ve ada da gerekli tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.
Öte yandan, Bozcaada İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin başkanlığında gece yarısı toplandı.
BOZCAADA KAYMAKAMLIĞINDAN DUYURULUR:
“Adamızda iki işletmemizdeki bir çalışanımız ve bir misafirimizde Korona virüsten şüphelenilmiştir. Vatandaşların gerekli test süreçleri devam etmektedir. Sonuçların pozitif olma ihtimali de göz önüne alınarak; eylem planımız çerçevesinde her iki işletmede de çalışanlar ve misafirler tam izalosyana tabi tutulmuştur. İşletmelerde ve adamız genelinde tüm tedbirler alınmıştır, süreç sağlık ve kolluk ekiplerimizce hassasiyetle takip edilmektedir. Tüm vatandaşlarımızdan sosyal mesafe +hijyen+maske kurallarına daha da hassasiyetle uymalarını bekliyoruz.”

Kaynak: Çanakkale Özel Haber

YORUMLAR

  • 0 Yorum