Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İÇDAŞ GENEL MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN AYRILDI

Çelik sanayi ve üretimi ile enerji alanında ihtisaslaşan Bülend Engin, 1 Ocak 1986 tarihinde İÇDAŞ A.Ş bünyesinde Fabrika Müdürü olarak işbaşı yapmış ve 1988 yılından bu yana da İÇDAŞ A.Ş Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Bülend Engin görevinden ayrıldı.

İÇDAŞ GENEL MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN AYRILDI
06 Ocak 2020 - 11:44

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının iki dönem üst üste Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Engin, TÇÜD ( Türkiye Çelik Üreticileri Derneği ) nde, EÜD (Elektrik Üreticileri Derneği )’nde  ve TİM’de önemli görevler üstlenmişti. Engin ÇTSO başkanlığından istifa etmişti.

Konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendiren İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklamada; “Uzun yıllardır grubumuza çok büyük emeği geçen, her platformda şirketimizi başarıyla temsil eden, sağlık koşulları sebebiyle şirketimizle yolları ayrılan Genel Müdürümüz Saygıdeğer Sayın Bülend Engin’e değerli hizmetleri sebebiyle sonsuz şükranlarımızı sunarız” denildi.

Açıklamada, İÇDAŞ Şirketler Grubu Genel Müdürlük görevine 27 Aralık 2019 tarihi itibarıyla vekaleten Tarık Yegül’ün atandığı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum