Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HEM EĞLENİYOR HEM DE ÖĞRENİYORLAR

Lapseki Belediyesi tarafından sosyal projeler kapsamında düzenlenen ücretsiz etkinlikte vatandaşlar karo eşliğinde müzik öğreniyor aynı zamanda eğleniyorlar.

04 Ekim 2019 - 11:35

Belediye ek hizmet binasında haftada bir gün Müzik öğreticisi eşliğinde, vatandaşlara müzik bilgisi verilerek, yeteneklerini geliştirmelerine imkân sağlayan ve aynı zamanda müzik eşliğinde hep birlikte hareket etme yeteneklerini geliştirmeleri açısından önemli bulunan koro çalışmaları kapsamında müzik dersleri veriliyor.

Katılımın her hafta arttığını söyleyen ve 25 yıldır müzikle uğraşan Müzik eğitmeni Fikret Toksözlü” İlçede bu tarz bir etkinliğin olmadığını fark ettik bunu belediye başkanına ilettik ve başladık 3 haftadır bu çalışmayı yapıyoruz katılım gün geçtikçe artıyor. Lapseki Belediyesi Türk sanat müziği karosu oluşturmaya çalışıyoruz ve hedefimiz yeni yılda konser vermek. Bizi sevindiren konu ise buraya çekinerek gelen ve bizlere katılan giderken güler yüzü ve mutlu bir şekilde gidiyorlar. Müzik seven herkesi haftada bir gün bekliyoruz. Bizim amacımız buraya gelen vatandaşlarımızı rahatlatmak sonuçta müzikte bir terapi gibidir unutmayalım ki müzik ruhun gıdasıdır “dedi.

Karo çalışmasının yapıldığı belediye ek hizmet binasına gelen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Lapseki Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir. Bu yeni bir çalışmamız Lapseki belediyesi olarak Türk sanat müziği karosu oluşturmaya çalışıyoruz müzik eğitmeni ile birlikte şu an karomuza gönüllü 25 vatandaşımız katıldı bu sayı her geçen gün artıyor ve çalışmalarını sürdürüyor. Bizim amacımız  genç, yaşlı, öğrenci demeden ilçemizde yaşayan her kese sosyal, kültürel anlamada bir şeyler verebilmek her zaman söylüyoruz ilçemiz her geçen gün değişiyor ve bu değişim devem edecek çünkü Türkiye’nin en büyük projelerinden bir tanesi olan ‘Çanakkale 1915 köprüsü’ ilçemizden olması ilçemiz değişecek ve değişmeye de devam edecek bizde bu değişime ayak uydurmamız lazım sosyal ve kültürel anlamında vatandaşımıza yönelik çalışmalarımız sürüyor “dedi.

 

Kaynak: Lapseki Tv

YORUMLAR

  • 0 Yorum