Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HASTANEDE SKANDALLAR BİTMİYOR!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi son dönemlerde skandallarla anılıyor. Birbirinden farklı alanlarda irtikap iddiaları operasyonlara konu olmaya başladı. Son 10 günde hastanede ikinci olayda patlak verdi. Bu sefer ise piyasadaki 200 TL’lik kitler hastalara Binlerce TL’ye satıldı.

HASTANEDE SKANDALLAR BİTMİYOR!
05 Şubat 2024 - 15:33
ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’nde Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda görevli Dr. Ş.T, iddiaya göre bıçak parası adı altında hastadan para isteyince, konu şikayet olarak savcılığa intikal etmişti. Savcılığın talimatı ile gerçekleşen operasyon kapsamında, Dr. Ş.T gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
Şimdi ise yine ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’nde öğrenildiğine göre Ortopedi Bölümü’nde tedavi olan hastalara, piyasa değeri 200-300 TL olan kitlerin, Binlerce TL’ye satıldığı iddiası gündeme geldi.
Konuyla ilgili emniyet birimlerince operasyon gerçekleştirildi. Öğrenildiğine göre gerçekleşen operasyon sonucunda 5 şüpheli gözaltına alınırken, 3 kişi tutuklandı.
Öte yandan olayda adı geçen Ortopedi Bölümü’nden bir Profesör Doktor ile bir Doçent Doktorun da operasyon kapsamında gözaltına alındığı, sonrasında ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum