Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HARUN ARSLAN GÖREVİ DEVRALDI

6 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen CHP Çan İlçe Kongresi sonucu CHP Çan İlçe Başkanı olan Harun Arslan, ilçe başkanlığı görevini bir önceki ilçe başkanı Atilla Erbil’den devraldı.

HARUN ARSLAN GÖREVİ DEVRALDI
13 Ocak 2020 - 13:16

CHP Çan İlçe Başkanlığı’nda 10 Ocak Cuma günü saat 18.00’de düzenlenen törende mazbatasını alan Harun Arslan ve yönetimi hizmetleri için Atilla Erbil’e teşekkür edip çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Atilla Erbil devir teslim töreni esnasında yaptığı konuşmada, ‘’Partim için canla, başla ve aşkla çalışmaya devam edeceğim. Partim bana ne zaman ne görevi verirse her daim hazırım. Çan’da başarılı bir ilçe başkanlığı süreci geçirdiğimi düşünüyorum. 31 Mart seçimlerinde Çan’a baharı getirdik, Çan Belediyesi’ne CHP bayrağını diktik, partimizde zaman zaman yaşanan sorunlarda da iyi idare ettik’’ dedi.

Erbil’den görevi devralan taze başkan Harun Arslan da yaptığı açıklamada, öncelikli hedeflerinin CHP iktidarının devamını sağlamak olduğunu belirtti. ‘’Huzuru, barışı ve sağduyuyu partimizde ve ilçemizde tahsis edeceğiz’’ diyen Arslan, ‘’Çan Belediye Başkanımız Bülent Öz’e sahip çıkacağız, onunla birlikte ve uyumlu çalışarak partimize yeni bir ivme kazandıracağız ve ilçemize yapılacak projelerle ilçemizin gelişimine katkı sunacağız. Genciz ve heyecanlıyız’’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum