Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HACETTEPE TRİO KONSERİ KEPEZ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kepez Belediyesi ve Çanakkale Troia Filarmoni Derneği iş birliği ile Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi’nde Hacettepe Trio Konseri gerçekleştirildi.

HACETTEPE TRİO KONSERİ KEPEZ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
03 Kasım 2018 - 13:56

Dinleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılanan müzik grubunun üyeleri; kemanda; Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarında Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta olan Prof. Ebru Karaağaç, kontra basta; Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Yaylı Çalgılar Ana sanat Dalı ve Caz Ana sanat Dalında Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta olan Doç. Burak Karaağaç, Piyanoda ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarında üstün yetenekli çocuklar statüsünü kazanmış ve lisans eğitimini bu programda tamamladıktan sonra A.B.D. Rochester Üniversitesi “Eastman School of Music” te genç yaşta “master of music” diplomasını alan kişi unvanını kazanan ve halen H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarında Piyano Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta olan Prof. Yeşim Alkaya Yener'den oluşuyor. Solo ve oda müziği faaliyetleri ile yurtiçi ve yurtdışında konser kariyerini sürdürmekte olan grup yaklaşık bir saat süren konserde klasiklerin yanı sıra "Çanakkale Türküsü" ve "İzmir’in Dağlarında" eserlerdeki performanslarıyla da dinleyenlerini büyüledi.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, “Çanakkale Troia Filarmoni Derneği Başkanı Naci Hasan efendi’ye, sanatçılarımıza, emeği geçen herkese ve katılımcılarımıza bu güzel akşam için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum