Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GİZLİ KAHRAMANLAR İŞ BAŞINDA

İçerisinde ayakkabı, palto, kırtasiye malzemelerinin olduğu yardım kolileri Türk Anneler Derneği'nin öncülüğünde Çanakkale’den Mardin’e gönderilecek.

18 Şubat 2020 - 17:25

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi tarafından, Mardin’in Derik İlçesinde bulunan Namık Kemal İlkokulundaki öğrenciler için yardım kolisi hazırlandı.

Konuyla ilgili bugün derneğin şubesinde basın açıklaması yapıldı. Şube Başkanı Belgin Akpınar konuyla ilgili, “Türk Anneler Derneği olarak biz Doğu’daki okullardan birine yardım yapmak istedik. Mardin’in Derik ilçesinde Namık Kemal İlköğretim Okulu’na bir çocuğun giyebileceği, ayakkabısından, paltosundan, iç giyimine kadar eşya topladık.

Bu eşyaları da bizim sevgili üyelerimiz ve sevgili dostlarımız, yardım sever Çanakkaleliler destek vererek bu kolileri hazırladık. Onları bugün göndereceğiz. Bize destek veren bütün yardımsever Çanakkalelilere ve sevgili yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah bize kuvvet versin daha nice okullara destek vermeye çalışalım” dedi.

Derneğin bilhassa Mart ayı içerisinde aktif olacağının sinyallerini veren Şube Balkanı Akpınar, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Anneler Derneği’nin farkındalık korosu ve folklor ekibi var. Bu ekiplerimiz hep 50 yaş üstü annelerden meydana geliyor. Çimenlik Kalesi’nde 8 Mart gecesi konserimiz var. Bütün Çanakkaleleri bekliyoruz. 18 Mart’ta da 15 yıldır Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde kermes yapıyoruz. Yanımızda olurlarsa mutlu oluruz. Bir nebzede olsa damla damlaya göl oluyor. Biz de ülkemize hizmet ederek mutlu oluyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum