Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"GERİ DÖNÜŞÜM MÜMKÜN" PROJESİ GERÇEKLEŞTİ!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri “Araştırma Projesi” dersi kapsamında Dr. Öğr.Üyesi Engin ÇAĞLAK yönetiminde geri dönüşümün önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla “Geri Dönüşüm Mümkün” isimli bir sosyal sorumluluk projesi düzenledi.

"GERİ DÖNÜŞÜM MÜMKÜN" PROJESİ GERÇEKLEŞTİ!
22 Nisan 2019 - 10:15

19 Nisan Cuma günü 17 Burda AVM'de gerçekleşen etkinlik,canlı bateri dinletisi ile başladı. Geri dönüşüm kutularına çöpleri basket şeklinde atabilen vatandaşlar,proje sponsorları tarafından sağlanan hediyelerin sahibi oldu.

Projeye Çanakkale Belediyesi Başkanvekili Erdal GEZEN, Belediye Meclis Üyeleri, Orman Mühendisi Yusuf ERGİN ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sekreteri Faik AYGİT, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur BAYRAM, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğr.Gör. Seçil DÜZTEPE, Muhasebe ve Vergi Uyg.Öğr. Gör. Dilek ŞAHİN de katıldı. Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin gelecek projeleri hakkında konuşuldu. Etkinliğe katılanlara teşekkür belgesi ve bilgilendirici broşür verildi.

Keyifleri dakikaların yaşandığı anlar tekrar müzik dinletisi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum