Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREVLİ ÖĞRENCİLERE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İş Kurumu tarafından tüm Türkiye’de bu yaz ilk kez düzenlenen Sosyal Çalışma Programıyla Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışmaya hak kazanan üniversite öğrencilerine İş Kulübü eğitimi verildi.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREVLİ ÖĞRENCİLERE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
09 Ağustos 2019 - 16:06

Eğitim sonunda katılımcı öğrencilere sertifikaları Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan tarafından takdim edildi.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerinde çalışmaya hak kazanan 30 üniversite öğrencisi eğitimden faydalanırken Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan eğitime katılan öğrencilere hem eğitim hem de kariyer hayatlarında başarılar diledi.

Öğrencilerle başta Sosyal Çalışma Programı olmak üzere üniversite öğrenimi, iş hayatı gibi konu başlıklarında görüş alışverişinde bulunan Çalışkan öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Çanakkale İŞKUR İş Kulübü Lideri Salih Ersoy; eğitimin kendini tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, iş arama ağı kurma, mülakat teknikleri gibi farklı başlıklarda yapıldığını açıkladı.

Ersoy, İş Kulübü eğitimlerinin yıl boyunca devam edeceğini, ücretsiz ve sertifikalı bir eğitim olan İş Kulübü Eğitimine katılmak için Çanakkale İŞKUR’la irtibata geçilebileceği bilgisini verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum