Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GENÇLERİN İSTİHDAMINDA UMUT VERİCİ UYGULAMALAR

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin (ÇOMÜ) ortağı olduğu ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Inspiring Youth Work for a Better Tomorrow” konulu projenin katılımcıları, proje yazarı ve Türkiye Koordinatörü Prof. Dr. Kemal Çelik eşliğinde, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret ettiler.

GENÇLERİN İSTİHDAMINDA UMUT VERİCİ UYGULAMALAR
26 Kasım 2019 - 11:37

Ziyarette, Ziraat Fakültesi Öğretim  Üyesi ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Kemal Çelik, işsizliğin hemen bütün Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de, Gürcistan’da ve hatta yenilerde Bulgaristan’da üç gençten birinin işsiz olduğunu, bu projeyle işsizlik sorununun çözümünde farklı ve alternatif iş alanları geliştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

İlk toplantısı Çanakkale’de yapılan projede, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yanı sıra Bulgaristan, Gürcistan ve Çek Cumhuriyeti’nden araştırma ve yayım kuruluşları görev alıyor. Satış ve pazarlamadan başlayan, örgütsel işbirliğini de içine alan proje Bilişim Teknolojilerinin etkin ve nitelikli bir eğitimle artan işsizliğin çözümünde önemli bir alternatif olabileceği belirtiliyor. Proje yazarı ve Türkiye koordinatörü Prof. Dr. Kemal Çelik, misafirlerini Çanakkale’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettikten sonra, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini, projelerini, uluslararası işbirliklerini örnekleriyle tanıttı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum